Bavel nieuwssite!

Bavel Webredacteuren gezocht! Ben je een 'lokale held' en heb je een goede digitale pen?
Neem contact met ons op!

1. Gewonde bij botsing tussen twee auto's in Ulvenhout

No Comment
Gewonde bij botsing tussen twee auto's in Ulvenhout

ULVENHOUT - Twee auto's zijn zaterdagavond rond 18.40 uur op elkaar gebotst op de Strijbeekseweg in Ulvenhout. Een persoon is daarbij gewond geraakt.

Bavel.nl, bron: BN De Stem
Lees meer …

2. Bredase taxichauffeur mishandeld door meerdere mannen, twee aanhoudingen

No Comment
Bredase taxichauffeur mishandeld door meerdere mannen, twee aanhoudingen

ULVENHOUT - Een 45-jarige taxichauffeur uit Breda is in de nacht van zaterdag op zondag mishandeld door een groep van ongeveer tien mannen in Ulvenhout. Ook werd zijn taxi vernield. De politie heeft twee 23-jarige mannen uit Ulvenhout aangehouden.

Bavel.nl, bron: BN De Stem
Lees meer …

3. Bonte Avond is ook entertainment voor de niet-Bavelnaar

No Comment
Bonte Avond is ook entertainment voor de niet-Bavelnaar

BAVEL - Er viel een last af van Prins Baviaon de 16e, na afloop van de 51e editie van de Bonte Avond in Bavel op zaterdagavond, bekende hij. De drie en een half uur durende show was dan ook een groot succes en eindigde in een feest, met de onvermoeibare voorzitter Bram de Bruijn als energieke aanstichter.

Bavel.nl, bron: BN De Stem
Lees meer …

4. Verbreding A58 in speciale vergadering dorpsraden Ulvenhout en Bavel

No Comment
Verbreding A58 in speciale vergadering dorpsraden Ulvenhout en Bavel

ULVENHOUT - De toekomstige verbreding van de A58 staat vanavond centraal tijdens een vergadering van de dorpsraad van Ulvenhout. De bijeenkomst is ook bedoeld voor inwoners van Bavel en Alphen-Chaam.

Bavel.nl, bron: BN De Stem
Lees meer …

5. Bavelse Brigitte wacht al twee jaar tot verdachte dodelijk ongeluk moeder wordt berecht: ‘Waarom moet het zo lang duren?’

No Comment
Bavelse Brigitte wacht al twee jaar tot verdachte dodelijk ongeluk moeder wordt berecht: ‘Waarom moet het zo lang duren?’

BAVEL - Twee jaar geleden werd de moeder van Brigitte van Steen overreden. Ze overleed op slag. De verdachte is nog steeds niet berecht. ,,Hoe langer het duurt, hoe minder vertrouwen ik in het recht krijg.”

Bavel.nl, bron: BN De Stem
Lees meer …

6. Minister neemt cheque voor troeteleik persoonlijk in ontvangst

No Comment
Minister neemt cheque voor 
troeteleik persoonlijk in ontvangst

ULVENHOUT - Minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) komt maandag 12 november naar Ulvenhout om daar hoogstpersoonlijk de prijs voor de inmiddels landelijk vermaarde A58-troeteleik in ontvangst te nemen. De met kap bedreigde Anneville-boom werd twee weken geleden gekozen tot Boom van het Jaar.

Bavel.nl, bron: BN De Stem
Lees meer …

7. Negatief zwemadvies 't Smokkelstrand Chaam door blauwalg

No Comment
Negatief zwemadvies 't Smokkelstrand Chaam door blauwalg

CHAAM - Voor de zwemplas ‘t Smokkelstrand op vakantiepark De Flaasbloem in Chaam geldt sinds woensdag een negatief zwemadvies. De Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant (ODZOB), die in heel Noord-Brabant de controles uitvoert, heeft bij de laatste inspectie van deze zwemplas een forse bloei van blauwalgen aangetroffen.

Bavel.nl, bron: BN De Stem
Lees meer …

8. Standwerkers kleuren de jaarmarkt in Chaam

No Comment
Standwerkers kleuren de jaarmarkt in Chaam

CHAAM - ,,U hóeft dit product niet te kopen. Als u zegt; ik woon liever in een vuil huis, mag dat wat mij betreft ook." Standwerkers, enthousiast en overtuigd van het succes van hun product zijn de smaakmakers op elke jaarmarkt. Zo ook in Chaam waar zondagmiddag zo'n 10.000 bezoekers op af komen.

Bavel.nl, bron: BN De Stem
Lees meer …

9. Blikseminslag wekt bewoners in Chaam: brandweer voorkomt grote schade

No Comment
Blikseminslag wekt bewoners in Chaam: brandweer voorkomt grote schade

CHAAM - Het is niet de meest ideale manier van wakker worden, maar bewoners van een huis aan de Wouwedries in Chaam zijn in de nacht van dinsdag op woensdag goed weggekomen. Bliksem trof midden in de nacht hun woning, maar de schade bleef beperkt.

Bavel.nl, bron: BN De Stem
Lees meer …

10. Bomenkap in Ulvenhoutse Voorbos

No Comment
Bomenkap in Ulvenhoutse Voorbos

ULVENHOUT - Staatsbosbeheer is deze week begonnen met het kappen van een flink aantal naaldbomen in het Ulvenhoutse Voorbos. De kap maakt deel uit van een reeks van maatregelen die ervoor moeten zorgen dat het unieke karakter van het bos op termijn niet verloren gaat.

Bavel.nl, bron: BN De Stem
Lees meer …